HTML

Riporter értékelő blog

A blog egy új szemszögből kíván csatlakozni a focit nézők mindennapjaiba. A riporterek heti értékelését tűzi ki céljául, hiszen az ő teljesítményük is nagyban hozzájárul egy tévés meccsélményhez.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2010.10.30. 23:24 mcchip

És ha már Milan-Juventus kezdjük is rögtön ezzel a meccsel. Mint ahogy lassan kezdtük megszokni az olasz első osztályt a Digisport közvetítésében, kezdhettünk hozzászokni egy új kommentátor szereplőhöz ebben a bajnokságban, Egri Viktorhoz. Kicsit nehezen találta a hangot az idény elején de kezd belerázódni. Ennél komolyabb felvezetőt most mellőznék is inkább rá is térnék az aktuális meccsre. Pont úgy, ahogy Egri Viktor is a derbi felvezetését a stúdióban ülőkre bízta, és a 15 perc -mostanság megszokott- statisztikázás helyett a pályán látott eseményekkel foglalkozott, szerintem ez mindenképpen pozítív. Meglátásai (szabálytalanságok) nagyrészt helyesek voltak, de ami ennél is szimpatikusabb volt, hogy még a poénjai/átkötő szövegei jól ültek, nem vitte túlzásba, nem ment át stand-up comedy-be, végig a megfelelő arányban tett hozzá a látottakhoz. Én Viktor mai teljesítményét 9-esre értékelem. (10-ből)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ratetherep.blog.hu/api/trackback/id/tr552410740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása